Meistä

Riina ja Jenny, naiset Fablashin takana.

Yhteinen tarinamme alkoi aikana, jolloin mitään kauneusaiheisia Facebook-ryhmiä ei vielä ollutkaan, ja vasta Aurajoen rannoille muuttanut Riina metsästi ripsiteknikkoa kirpputoriryhmistä. Niin alkoivat huollot Studio Jenissä Hirvensalossa. Pian huoltoajat muuttuivat ystävyydeksi ja venähtivät välillä nelituntisiksi. Vuosien saatossa Studio Jen ehti muuttaa ensin omaan huoneeseensa keskustaan ja myöhemmin Jennyn omaksi kauneushoitolaksi Humalistonkadulle. 


Myöhemmin yhteinen ripsiammattilaisten työura alkoi Riinan kouluttautuessa alalle ja aloittaessa työskentelyn Studio Jenissä, ja muutaman välivaiheen kautta olemme nyt tässä: perustamassa yhdessä entistä upeampaa hoitolaa vanhaan antiikkiliikkeeseen. 


Kummankin intohimona on pikkutarkkuus työssä, jatkuva kouluttautuminen ja kehittyminen. Riemuitsemme yhdessä aina kun toisella on hyvä ripsientekopäivä ja viuhkoitus vain luistaa.

Siinä missä Riinan elämäntapa on päätön säntäily ja tuhat rautaa tulessa, muistaa Jenny pitää asiat järjestyksessä. Yhdessä olemme idea ja toteutus 😜


Helmikuussa 2019 Studio Jen kasvoi ja uudistui, jolloin nimeksi tuli Fablash Beauty. 

Maaliskuussa uusiin tiloihin saamme seuraksemme vielä kokeneen kosmetologin, pienen ja pippurisen Miran.

Fablashbeauty1
Fablashbeauty 2
Fablashbeauty 3