top of page

Info

Hyvä tietää varatessasi Fablash Beauty -palveluita

Tule ripsienpidennysten laittoon ja huoltoon ilman meikkiä ja pestyin ripsin säästääksesi aikaa tärkeimpään eli ripsienpidennysten laittamiseen. ​Ripsienpidennykset pysyvät pidempään ja kauniimpana, kun ne kiinnittyvät puhtaisiin ripsiin.  

Henkilötiedot​

Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa oikea etu- ja sukunimensä sekä puhelinnumeronsa tehdessään varausta. Fablash Beauty ei ole velvollinen palvelemaan asiakasta, joka esiintyy valenimellä. Fablash Beauty ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaiden henkilötiedot ovat vain ja ainoastaan Fablash Beautyn käytettävissä. Asiakkaiden henkilötietoja hallinnoivalla henkilöllä on vaitiolovelvollisuus.

Myöhästymiset

Varaus on aina sitova ja se tulee lunastaa vähintään 5 minuuttia ennen sen alkua.

Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa myöhästymisestä. Mikäli asiakas ei ole ilmoittanut myöhästymisestä yritämme tavoittaa häntä puhelimitse 15 minuutin ajan. Vastaamatta jättäminen ja/tai paikalle saapumatta jättäminen oikeuttavat Fablash Beautyn laskuttamaan 100% palvelun hinnasta. Asiakkaan myöhästymisestä johtuvasta palvelun puutteellisuudesta/toteutumatta jäämisestä ei myönnetä korvausta.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä 48h etukäteen, ajanvarauksen peruutuslinkistä tai sähköpostitse.
24h ennen varausta tapahtuvasta peruutuksesta perimme 50% hoidon hinnasta.

Jos hoitoon on alle 24h ja se peruutetaan perimme 100% hoidon hinnasta.
Peruuttamattomista ja käyttämättömistä varauksista veloitetaan 100% palvelun hinnasta.
Sairastumisen vuoksi peruutetusta ajasta veloitetaan 0% mikäli asiakkaalla on esittää lääkärintodistus, muussa tapauksessa 100%.
Jos asiakkaalla on toistuvia varauksia, joihin asiakas ei saavu paikalle ja joita ei peruta, on Fablash Beautylla oikeus poistaa asiakkaan tiedot järjestelmistään kokonaan ilman erillistä ilmoitusta.
Mikäli asiakkaan aika joudutaan perumaan Fablash Beautyn toimesta, ilmoitamme peruutuksesta asiakkaalle ensisijaisesti puhelimitse.

Laskutus
Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta sähköpostiin. Lähetämme laskusta kaksi muistutuslaskua 2 viikon välein, jonka jälkeen siirrämme laskun perintätoimiston hoidettavaksi, mikäli emme ole saaneet maksusuoritusta.

Maksutavat

Maksutavat

Maksutapoina korttimaksu ja käteinen
Tarjoamme asiakkaillemme aina kuittia, ensisijaisesti sähköisessä muodossa säästääksemme luontoa!

Takuu

Takuu
Ripsipalveluiden  takuuaika on viikon (7 päivää).
Suosittelemme asiakkaitamme noudattamaan huolellisesti ripsien hoito-ohjeita. 
Takuu ei ole voimassa mikäli: ripsissä on käytetty ripsiväriä tai nestemäistä eyelineria, tai jos ripsiä on pesty muulla kuin meiltä saatavalla tuotteella. 
Emme hyväksy reklamaatioita, jotka tehdään viikkoja, kuukausia tai vuosia jälkikäteen. Emme korvaa asiakkaan itse ripsille aiheuttamaansa vahinkoa, joka johtuu esim. puutteellisesta tai vääränlaisesta hoidosta. Tuotteilla, jotka asiakas ostaa liikkeestämme, ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Reklamaatiot

Fablash Beauty pyrkii aina hyvään asiakaspalveluun ja teemme parhaamme, että asiakkaamme olisivat tyytyväisiä lopputulokseen jokaisen käynnin jälkeen.  Mikäli asiakas on jostain syystä tyytymätön hoidon lopputulokseen, tulee asiakkaan esittää reklamaatio Fablash Beautylle viikon sisällä hoidossa käynnistä. Reklamaatio tulee tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai facebookin kautta. Varaudu havainnollistamaan reklamaation syy paikan päällä.

Info: FAQ
bottom of page