häät010820-4.jpg

Meikkaukset

Haluatko tärkeään tilaisuuteesi upean meikin? 

Meikkaajamme Riina on kunnostautunut viime vuosina erityisesti häämeikkien ja kuvausmeikkien saralla. Riinan erityisosaamista ovat hehkuvat meikit, jotka korostavat parhaita puoliasi ja saavat sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi. 


”Häämeikessä pyrin aina toteuttamaan asiakkaan meikin hänen näköisekseen: olipa hänen kaunein piirteensä silmät tai huulet, haluan asiakkaani tuntevan olevansa paras versio itsestään. Kuvausmeikeissä minua on voinut bongailla niin Seiskasta kuin IltaSanomista, sillä olen vastannut jo kaksi vuotta isosta osasta Miss Helsinki-kiertueen kuvauslookeista”

Riinalta varattavissa myös fitness-lavameikit osana KL Beauty-tiimiä.

Etenkin hääkautena ajanvarauskyselyissä suosittelen olemaan suoraan yhteydessä sähköpostitse.

Huom! Vuoden 2022 häämeikkiajat ovat nyt täynnä, ja varauksen aukeamisesta vuodelle 2023 tiedotamme myöhemmin.

 
häät010820-1.jpg

Palautteita

 

Hei Riina! Halusin vielä tulla kiittämään sinua mahtavasta häämeikistäni perjantaina. Ylitit kaikki odotukseni ja meikki pysyi läpi kyynelten ja helteen.
Kiitos! ❤️

Emilia P.

Häämeikkini kesti ihan superhyvin, oli tosi kaunis ja sain meikistä ja huulipunasta paljon kehuja 😍
Vaikka juhlatilassa oli kuuma pystyin olemaan rennosti kun huomasin, että meikki oikeasti pysyy. Kiitos tuhannesti ❤️

Katri R.

Meikki oli upea ja kesti juhlinnat pitkälle aamuyöhön 😊 Kiitos paljon!

Oili K.

Kiitos vielä Riina! Meikki oli täydellinen ja pysyi loppuun asti uskomattoman hyvin! En meinaan joutunut korjailemaan sitä kertaakaan päivän aikana 😍 
Oot aivan ihana tyyppi ja kiva kun saatiin valmistautua teidän tiloissa, ihania muistoja jäi aamusta! Kiitos ❤️😍

Jasmin J.

Häämeikit

Hääpäivä on monelle huolella ja pitkään suunniteltu unelma, ja minulle on suuri kunnia saada olla osana sitä. Häämeikki sisältää aina koemeikin, jonka aikana ehdimme hyvin keskustella toiveistasi ja tyylistäsi, ja näin pystyn takaamaan onnistuneen lopputuloksen. Häämeikeissä morsianten toiveissa toistuvatkin useimmiten kolme seikkaa; kuvauksellisuus, pysyvyys ja ajattomuus. 

Häämeikkipalveluitamme voit täydentää myös esimerkiksi suihkurusketuksella, ripsienpidennyksillä ja ihoa kirkastavalla kasvohoidolla. 

Koemeikki

Koemeikkiin varataan aikaa 75 minuuttia, ja itse hääpäivän meikkiin 1,5h. Koemeikissä meikkaaja ja morsian suunnittelevat yhdessä toivottua lookkia esimerkkikuvien ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Suosittelen myös ottamaan mukaan kuvia hääpuvustasi, sekä sinua miellyttävistä kampauksista, jotta toivottua kokonaisuutta on helpompi suunnitella. Koemeikissä pääsen myös tekemisiin ihotyyppisi ja sen mahdollisten erityisvaatimusten kanssa, ja pystymme testaamaan meikin kestoa jo etukäteen.
Mikäli morsiamelle tulee hääpäivänään irtoripset tai ripsitupsut, ei koemeikissä välttämättä täytetä ripsiä kokonaan, vaan asennetaan muutamia ripsitupsuja kokonaisuuden hahmottamiseksi

Valmistautuminen häämeikkiin

Jokainen iho omine tarpeineen on erilainen, joten yhtä yleispätevää ohjetta valmistautumiseen ei ole. Jos kaipaat ammattilaisen apua ihotyyppisi hoitoon, suosittelen kääntymään kosmetologimme puoleen, jotta saatte yhdessä suunniteltua ihollesi sopivat hoitomenetelmät. 

Huolellinen kosteutus kannattaa aloittaa ihotyypillesi sopivin tuottein jo hyvissä ajoin ennen varsinaista hääpäivää, sillä hyvinvoivalla iholla meikki kestää kauniina pitkään. 

Jos haluat hääpäivääsi ripsienpidennykset, suosittelen ottamaan uudet pidennykset jo noin kuukautta ennen häitä, ja varaamaan huollon hääviikolle. Näin ehdit tottua pidennyksiin jo ennen hääpäivää, ja ehdimme huollossa vielä tarvittaessa muokata ripsiä toivottuun suuntaan. 

Häämeikkiä täydentävät palvelut

Yhä useampi morsian toivoo näyttävää kokonaisuutta hääpäiväänsä, ja hyvä valinta häämeikin lisäksi onkin esimerkiksi suihkurusketus, ripsienpidennykset tai ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu.
Suihkurusketuksessa valittavanasi on kevyen päivetyksen tuova Medium tai syvemmän rusketuksen luova Dark. Suihkurusketus on hyvä varata noin 2-3 päivää ennen häitä, jotta ehdit peseytyä kahdesti ennen hääpäivää. Näin voimme taata, ettei rusketuksesta lähde ollenkaan sotkevaa väriä enää hääpäivänä.

Meikit hääseurueille, kaasoille ja paikan päällä

Vuodesta 2020 alkaen olen pyrkinyt keskittymään kesälauantaissa ensisijaisesti hääseurueisiin. Häämeikin hintaan sisältyy liikkuminen Turun keskustan alueella, joten tulen paikan päälle myös hotelliin tai majoitukseenne. Liikun myös mielelläni kauemmaksikin, ja olenkin loihtinut monia meikkejä myös mm. Helsingissä, Hyvinkäällä ja Porvoossa!

Turun keskustan ulkopuolelle kilometrikorvaus 0,43 snt/ km.

Häämeikkien palveluehdot

1§ Palvelu

Häämeikkauspalvelu on Kuluttajansuojalain 6 luvun ja sen 16§:n kohdassa 11 tarkoitettu sopimus, joka koskee vapaa-ajanpalvelua ja sopimuksessa edellytetään suoritusta määrättynä ajankohtana tai määrätyn ajan kuluessa. Palvelu  käynnistyy Asiakkaan tekemällä varauksella, jossa meikkaaja sopii varaavansa työaikansa Asiakkaan käyttöön tiettynä päivänä ja kellonaikana ja luopuu samassa yhteydessä ottavansa tehdäkseen vastaavaa työtä.Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä sähköpostitse tai muulla yksiselitteisellä tavalla elinkeinonharjoittajalle viimeistään 14 päivän kuluttua palvelusopimuksen tekemisestä.


Häämeikkauspalveluille on tyypillistä hyvissä ajoin etukäteen tapahtuva

ajan ja paikan varaaminen, jolloin peruutustilanteissa meikkajalle  tulee taata riittävä aika saada korvaavaa työtä peruutetulle ajalle sekä pitää siihen mennessä tekemäänsä työhön maksettu korvaus itsellään.


Häiden peruuntuessa tai siirtyessä on peruutus tehtävä 90 vrk ennen sovittua palvelun toteuttamispäivää.  

Tilauksen peruuttaminen ei ole mahdollista, 

alle 90 päivää sovitusta palvelun toteutuspäivästä, koska häämeikkisopimus koskee vapaa-ajan palvelua ja sopimuksessa edellytetään suoritusta määrättynä ajankohtana tai määrätyn ajan kuluessa. 


Meikkaajalla ei

ole käytännössä sen jälkeen, kun varauksen vahvistamisesta on kulunut 14 päivää, mahdollisuutta enää myöhemmissä peruutuksissa saada korvaavaa työtä siihen ajankohtaan, jonka valokuvaaja on varannut sitovan varauksen tekemisen jälkeen Asiakkaan pyytämään työhön.


Tässä tilanteessa Asiakas joutuu maksamaan meikkaajalle koko sovitun loppusumman, ellei meikkaaja onnistu järjestämään lyhyessä ajassa korvaavan hääseurueen Asiakkaan varaamaan ajankohtaan. Loppukauppasumman maksu on korvaus palveluntarjoajalle siitä, että hän on varannut aikansa Asiakkaan edellyttämään tilaisuuteen ja ajankohtaan eikä pysty liian myöhään tapahtuneen peruuttamisen vuoksi hankkimaan korvaavaa asiakastyötä samaan ajanjaksoon.

Tämä varaus ja varausaika on varattu Asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain 6 luvun 16 § (30.12.2013/1211) mukainen.